Transformatie Coaching

Op weg naar een Lichter Leven

1 : 1 Transformatie Coaching

Loop je vast in een bepaald aspect van je leven? Blijven bepaalde gevoelens, ervaringen, of situaties terug komen? Je wilt graag verder groeien maar vindt het lastig om hulp te vragen of uit te reiken? Of kan je niet precies de vinger leggen op de zere plek leggen? Misschien weet je het juist heel goed wat het is maar weet je niet wat je nu moet doen?

Vaak is het zo dat we vanuit onze eigen blinde vlekken en de dissociatie van ‘negatieve gevoelens’ geen duidelijk bewustzijn hebben op onze blokkades en problematiek. Geen zorgen, daar kijken we samen in alle rust naar.

Negatieve gedachten, limitatie, blokkades, slechte gewoontes, emotioneel onbereikbaar terwijl je eigenlijk zo gevoelig bent maar het alleen maar blijft wegstoppen. Zelfverdoving… Ik heb veel van dit gekend, ervaren maar ook geheeld. (en ik blijf bezig)

Het kan een energie slurpende taak zijn om keer op keer tegen dezelfde dingen aan te lopen en het gevoel te hebben dat je niet verder kom. Niet gek ook, een ander resultaat verwachten met dezelfde aanpak werkt gewoonweg niet. Soms heb je even iemand nodig die je een andere weg laat zien en je daarin begeleid, naar je eigen patronen, mechanismen en blokkades laat kijken en weet hoe je die ontwortelt om ze volledig te verwijderen uit je leven.

Ik begeleid je graag naar de kern van je eigen zijn, de diepte in. Daar in de diepte help ik je op een vertrouwde, integere en veilige manier om te werken aan jouw blokkades, patronen, pijnstukken of trauma’s die je wilt helen en transformeren.

Met als einddoel het scheppen van ruimte, rust en helderheid en het laten bloeien van jouw ziel.

Bij veel conventionele coaching en psychotherapie wordt er wordt gewerkt op mentaal, sociaal en persoonlijkheidsniveau, maar de diepere emotionele- en spirituele lagen worden buiten beschouwing gelaten. Terwijl daar meestal de wortels van veel issues liggen. Omdat ik zelf de diepgaande positieve invloed van holistisch werk op mijn leven en welzijn heb ervaren ben ik me hier vakmatig in gaan verdiepen.

Ik ben gediplomeerd Transformatie Coach bij de Bridgeman Academy. In holistisch transformeren ligt de focus op het doorzien van diepgaande energetische blokkades en deze ontwortelen vanuit de kern, ongeacht de uitingsvorm waarin deze disbalans zich manifesteert en wat de oorsprong van de blokkade of problematiek is. 

Ik begeleid je graag in jouw transformatie!

Intake

Voorafgaand aan een transformatie traject vindt altijd een intake (kennismaking) plaats. Deze net als de coaching sessies vinden plaats in mijn warme en veilige huispraktijkruimte. 

In het intakegesprek verkennen we jouw vraagstuk,  jouw problematiek of issue. We kijken samen waar je naar toe wilt en wat we kunnen inzetten om de weg daar naar toe zo soepel mogelijk te laten verlopen. In de intake verzamel ik de voor mijn werkwijze nodige achtergrond informatie.

De intake zowel als mijn coaching sessies zijn persoonlijk. Dit betekent dat we samen gaan werken aan een veilige en vertrouwde bedding voor het heling en transformatie proces. 

Een intake duurt gemiddeld zo’n 90 minuten bedraagt een persoonlijke investering van: € 97,- incl. Btw.

Wat kan je verwachten

Een transformatie sessie is ook wel een holistische intuïtieve sessie, die kan zorgen voor een onomkeerbare verandering, een ware transformatie.  Het doel van een transformatiesessie is het doorgronden en ontwortelen van trauma’s, pijnstukken, patronen en beschermingsmechanismen. Het oplossen van blokkades of inzage krijgen in eerder verborgen oorzaken van de problematiek die je ervaart. Als transformatie coach benader ik de hele mens holistisch en werk ik op sociaal, psychologisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Ik werk intuïtief, dit betekent dat ik me laat leiden door wat er opkomt en wat er op dat moment nodig is om jouw vraagstuk op te lossen. Ik gebruik daarbij methodieken die ik me eigen heb gemaakt.  Kijk voor meer hierover bij Mijn Toolbox.

Een transformatie sessie duurt gemiddeld 2 uur / 120 minuten en bedraagt een persoonlijke investering van € 155,- per sessie.

Om de commitment aan het helingsproces te verankeren werk ik in de trajectvorm. Dit betekent dat ik na een intakegesprek goed invoel naar wat een juist aantal sessies is om gerichte resultaten te behalen.

  • Transformatiepakket 3 sessies
  • Transformatiepakket 5 sessies
  • Transformatiepakket 7 sessies
  • Transformatiepakket 10 sessies

Alle sessies kunnen achtereen worden ingepland met een interval van 3 weken (21 dagen) of los worden ingezet naar keuze.

*Alle genoemde prijzen zijn voor particulieren en dus incl. BTW voor zakelijk investeringen is de genoemde prijs te zien als excl. BTW.