Mijn reis naar een betere versie van mezelf, André 2.0.

Via een goede vriend kwam ik in contact met Joep. Zelf heb ik geen ervaring met de holistische aanpak, maar ik stond open voor alle hulp.
Mijn hulpvraag was drieledig, alle 3 enorm persoonlijk. Gezondheid, seksualiteit en verslavingen.
Ondanks dat ik een goed leven heb, voelde ik blokkades bij deze onderwerpen, daar wilde ik graag vanaf! Mijn groei was stil komen te staan.

In een aantal sessies zijn we aan de slag gegaan met praten, emoties delen en behandelen. EFT, trance inductie en protocollen.
Het vertrouwen om alles te kunnen zeggen en delen voelde zo bevrijdend en goed. Joep gaf me die ruimte en ik deed het gewoon zonder schaamte.

Blokkades lijken er niet meer te zijn, en de overtuiging dat wat ik niet meer wil ik ook echt niet meer wil/ga doen is enorm gegroeid. Hier zal ik wel aan moeten blijven werken, maar dat doe ik nu met trots!
Zelf ben ik super blij en enthousiast over het resultaat, maar ook zeker over de manier waarop dit bereikt is.
Deze manier van hulpverlening gaat echt over de mens zelf en onze gevoelens. Het is geen dokterspraatje.

Voor mijn gevoel heb ik een goede connectie met Joep. Ik ga onze gesprekken missen, maar wanneer nodig ben je altijd weer welkom bij hem.

Ik zou het iedereen aanraden om op deze manier aan jezelf te werken! Je moet dit wel met openheid en overtuiging doen. Dan help je jezelf het beste!