usui Reiki

Verbinden met de universele intelligentie

Reiki behandeling

Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’. De kracht van Reiki ligt in haar eenvoud: door handoplegging wordt deze energie doorgegeven. Het heeft een heel ontspannen werking, mede ook door de diepe rust die van de techniek zelf uitgaat. De Japanner Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf “Usui Reiki Ryoho” noemde. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ont­wikkeling.

Een Reiki behandeling is doeltreffend bij zowel lichamelijke, alsook bij psychische klachten. Het geeft rust en diepe ontspanning van lichaam en geest, haalt afvalstoffen uit het lichaam, maakt je bewuster van je leven en hoe je wilt leven. Dit alles stroomt via de handen van de behandelaar. En ik als behandelaar ben alleen aan kanaal voor deze levensenergie. Verstoringen en blokkades die zich in de loop van je leven in je energiebanen opgehoopt hebben kunnen stress, klachten en ziekten veroorzaken. Gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans zijn. Reiki kan je daarbij helpen.

Ik beschik over mijn Reiki 2 cerficering volgens het Usui systeem.

‘’ Each and every being has an innate ability to heal as a gift from the gods ’’
- Mikao Usui -

- As Seen On -

Certificering

Ik ben in het bezit over mijn Reiki 1 en Reiki 2 certificaat volgens het Usui systeem.

Intake

In de intake verkennen we jouw vraagstuk en wat ik voor jou kan betekenen.

We stellen vast hoeveel sessies nodig zijn en je ervaart alvast een deel van mijn werkwijze.
Voorafgaand aan transformatie sessies vindt altijd een intake plaats

Een intake duurt gemiddeld 60 minuten en maximaal 90 minuten. .  Investering: € 57,-

Wat kan je verwachten​

Een transformatie sessie is ook wel een intuïtieve healing sessie, die kan zorgen voor een onomkeerbare verandering, een ware transformatie.  Het doel van een transformatiesessie is het doorgronden en ontwortelen van trauma’s, pijnstukken, patronen en beschermingsmechanismen. Als transformatie coach benader ik de hele mens holistisch en werk ik op sociaal, psychologisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Ik werk intuïtief, dit betekent dat ik me laat leiden door wat er opkomt en wat er op dat moment nodig is om jouw vraagstuk op te lossen. Ik gebruik daarbij methodieken die ik me eigen heb gemaakt.

Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten en maximaal 120 minuten. Investering: € 97,- per sessie.

Transformatiepakket 3 sessies: € 291,-

Transformatiepakket 5 sessies: € 485,-

Transformatiepakket 7 sessies: € 679,-

Transformatiepakket 10 sessies: € 970,-

*Alle prijzen zijn particulier incl. BTW en zakelijk excl. BTW.