Mijn Toolbox

Goed gereedschap is het halve werk

Trance Inductie

Trance inductie is een techniek om in een volledige staat van ontspanning te komen (theta), waardoor je makkelijker toegang hebt tot je onderbewustzijn en daardoor weer contact kan komen met oude ervaringen en verdrongen herinneringen. Ik gebruik trance inductie voor bijna alle methodes omdat we hierbij minder weerstand ervaren en gemakkelijker tot de kern komen.

- As Seen On -

- As Seen On -

EFT (Emotional Freedom Techniques)

EFT is een combinatie van Oosterse acupressuur en Westerse affirmatie psychologie. Het genezen van trauma’s, angsten, blokkades, emoties en onzekerheden door het stimuleren van acupressuurpunten die hiermee energie verstoringen en blokkades oplossen.

Regressie therapie

Regressie betekent teruggang of achteruitgang. Terug in de tijd, bijvoorbeeld naar de jeugd of een vorig leven. Gaan we naar een vorig leven noemen we het reïncarnatie. Regressietherapie gaat erom dat je terug gaat in de tijd naar de oorzaak van een probleem, een trauma, negatief gedrag of een blokkade en daar met een passende methode dit doorgrond en ontworteld. Hiermee werken we in het verleden lossen we het probleem op in het heden.

- As Seen On -

- As Seen On -

Innerlijk kind healing

In onze jeugd kunnen we als kind voor onze perceptie traumatische en pijnlijke ervaringen hebben meegemaakt. Tijdens deze ervaringen kunnen er persoonlijkheidsdelen energetisch afsplitsen en in deze leeftijd blijven hangen. Deze innerlijke kind delen reageren in het heden vaak heftig en op een onvolwassen manier op triggers die met dit trauma of pijnstuk hebben te maken. Met deze methode nemen we deze innerlijke kind delen mee naar het volwassen bewustzijn.

Energetische verbindingen transformeren

Het transformeren van banden en haken richt zich op de energetische banden tussen personen en relaties. Door deze energetische banden te transformeren en op te schonen verwijderen we de energetische ruis tussen jouw en de ander met als doel het vrji laten stromen van de liefde.

- As Seen On -

- As Seen On -

Energetisch werk en Reiki/magnetiseren

Ik maak gebruik van mijn handen om energie door te geven om het zelfhelend vermogen in het lichaam te activeren. Tijdens een transformatiesessie kunnen er energetische blokkades en verstoringen opdoen bij de chakra’s of op andere plekken in en rondom het lichaam. Deze kunnen doormiddel met energetische lichaamswerk / handheling worden ontworteld en verholpen.  Ik ben in het bezit van mijn Reiki 2 certificaat.

Ademwerk, meditatie en visualisatie

De adem is de sleutel tot het leven, de sleutel naar het NU. Het is dan ook belangrijk dat de ademhaling natuurlijk en goed doorstroomt. De manier waarop je adem haalt vertelt veel over hoe je je voelt en wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Ik werk met verschillende ademtechnieken en meditatie methodes zoals bijvoorbeeld de BAM- methode, Wim Hof ademmethode en ik begeleid zelf meditaties.

Deze methodes geef ik altijd mee als huiswerk om thuis verder uit te diepen en je eigen te maken. Op deze manier stap je zelf in jouw meesterschap.

- As Seen On -