Enkele maanden geleden gaf ik mijn transformatie coaching sessies nog aan de keukentafel van mijn kleine studio.

Voor elke sessie was ik toen vaak lang bezig met het huishouden aan kant krijgen zodat mijn persoonlijke leven niet teveel zou afleiden voor de cliënten die langs kwamen. Mijn bed stond immers ook in dezelfde ruimte niet vlak van die tafel. Een kamer voor alles, persoonlijk en professioneel door elkaar.
 
Alles gebeurde in dezelfde ruimte aan die ene tafel. S’ ochtend ontbijt, s ’middags werk, dan een transformatie sessie en s ’avonds zat ik soms met vrienden aan tafel een biertje te doen. Vele velden die soms lastig te scheiden zijn van elkaar. De persoonlijke sfeer en professionele sfeer zijn vanaf het begin van mijn ‘loopbaan’ als coach in overlap geweest. Toen vond ik dat soms lastig maar nu zie ik het als een kracht. Het werkt voor mij zoveel beter als ik helemaal mezelf kan zijn, dan kan de ander dat ook.
 
Mijn sessies werden steeds authentieker en persoonlijker en dat heb ik behouden met de verhuizing en ga ik verder ontwikkelen samen met mijn professionaliteit in deze nieuwe praktijkruimte aan huis.