We willen allemaal een mooier, rijker en fijner leven. Maar toch zijn vele van ons niet altijd bereid om daarvoor het nodige innerlijk werk te doen. Helaas verandert de buitenwereld niet zonder innerlijk werk. De buitenwereld is een spiegel van jouw binnenwereld. Zo binnen, zo buiten.
 
De omstandigheden waarin je verkeert, de situaties waarin je verzeilt raakt, de mensen die je pad kruisen… het spiegelprincipe gaat erover dat al die dingen die je extern meemaakt en waarneemt in een zekere zin spiegels zijn. Spiegels van al jouw innerlijke roeringen, emoties, overtuigingen, trauma’s, gedachten en imprints.
 
Ben jij bereid alles wat je in de buitenwereld tegenkomt te zien als een weerspiegeling van jeZelf dan ontvang je enorm veel mogelijkheden tot transformatie en groei. Als je het ‘spiegel principe’ accepteert opent er een nieuwe wereld voor je. Problemen veranderen in kansen. Ineens zie je een zee van mogelijkheden die vrijwel even onuitputtelijk is als de bron.
Accepteer jij de spiegel die je waarneemt? Wil jij een mooier, rijker en fijner leven, meer ontspanning, inzicht en balans.
Duik dan samen met mij in transformatie en dan veranderen we samen jouw binnen en buitenwereld.

– 𝑨𝒏𝒊𝒎𝒂 𝑭𝒍𝒐𝒓𝒆, 𝑳𝒂𝒂𝒕 𝒋𝒆 𝒛𝒊𝒆𝒍 𝒃𝒍𝒐𝒆𝒊𝒆𝒏.