Alles over HOOP.

”Ik heb alles uitgestald, mijn leven op een kleedje Mijn vuile was zo goed als nieuw, gewassen en gestreken Ik heb alles uitgestald, mijn hele jeugd gezeefd Ik heb alles vastgepakt, bekeken en herbeleefd”

Ik ben er ook geweest, een periode waar ik compleet overhoop lag. Nergens houvast midden in een winterstorm. Het voelde alsof ik bestond uit 1001 gebroken delen zonder dat ik ergens lijm had. Ik ging diep en zag geen uitweg meer. Steeds meer van mijn problematiek kwam naar boven borellen. Negativiteit, donkere gedachtes, verslavingen, verdoving, onzekerheid, hopeloosheid, financieel en energetisch aan de grond, ik kan zo nog wel even doorgaan. Ik leed in stilte totdat dat ik op mijn bodem zat en uit mijn eigen slachtofferschap stapte. Ik kon niet anders. Dat was het begin van de lange klim naar boven. Waar ik trouwens nu nog steeds mee bezig ben.

De frictie in mijn huidige leven toen was brandstof voor zelfontwikkeling. Alle triggers in mijn relatie hoe pijnlijk dan ook onnoemelijk belangrijk om de reis terug in mijn jeugd te maken. Daar heb ik veel goud gevonden. Ik ben aan de slag gegaan. Ik heb met verschillende technieken en bij verschillende coaches en therapeuten sessies gedaan en ben tot ver terug in mijn jeugd gedoken. De afgelopen jaren zijn een serieuze achtbaan geweest waar ik niet uit kon stappen ook al wilde ik dat vaak. Als ik nu terugkijk had ik dat ook niet gewild, want nu zie ik de waardevermeerdering in mijn leven terug. Ik heb getransformeerd, van lood, goud gemaakt.

Ik kan omgaan met emoties, ik heb energie, ik zorg beter voor mezelf, mijn triggers zijn veelal opgelost, ik kan steeds beter omgaan met verslavingen en verdoving, ik begrijp mijn verleden en heb acceptatie en zo kan ik ook op deze positieve noot nog wel even doorgaan. Ik geniet van mijn leven nu.

Dit is absoluut niet bedoeld als pronkbericht. Ik hoop mensen te inspireren, dat ze moed en daadkracht mogen vinden om voor zichzelf te gaan staan. Dat mensen die op weg naar hun bodem zijn, of misschien daar al zijn zich beseffen en inzien dat je van een hopeloze situatie goud kan maken als een ware alchemist.

Er is tegenwoordig veel goede hulp, ook bij mij kan je terecht. Lees verder bij Transformatie Coaching.